Star Tours Kap Verde

Rejser til Kap Verde

Kap Verdes endeløse strande, solsikre klima og førsteklasses resorthoteller passer til dig, der vil slappe af og bare nyde ferien. På øerne Sal og Boavista kan du tilbringe dagene med strandliv og fiske- og skaldyrsmiddage. Naboøerne tager imod med frodig bjergnatur og serpentinerveje for dem, der vil opleve mere. Star Tour giver dig mulighed for at vælge mellem en række øer og strande, med alt fra veludstyrede hotelbyer til små personlige hoteller. Vores kombinationsrejser giver dig mulighed for at opleve meget på kort tid. Dem kan du læse mere om fra midten af marts måned. Læs mere

Kap Verdes endeløse strande, solsikre klima og førsteklasses resorthoteller passer til dig, der vil slappe af og bare nyde ferien. På øerne Sal og Boavista kan du tilbringe dagene med strandliv og fiske- og skaldyrsmiddage. Naboøerne tager imod med frodig bjergnatur og serpentinerveje for dem, der vil opleve mere. Star Tour giver dig mulighed for at vælge mellem en række øer og strande, med alt fra veludstyrede hotelbyer til små personlige hoteller. Vores kombinationsrejser giver dig mulighed for at opleve meget på kort tid. Dem kan du læse mere om fra midten af marts måned.

Vores feriebyer Blue Village Exotic har strandbeliggenhed, store poolområder og aktiviteter for hele familien. På Boavista finder du Blue Village Exotic Riu Karamboa og på Sal ligger Blue Village Exotic Riu Funaná. Rejser du uden børn, skal du se nærmere på hoteller i kategorierne Lille & hyggeligt, Unique og All Inclusive Beach.

Lige nu har vi ekstra gode tilbud til Kap Verde »

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Kap Verde

 • Boavista
  Boavista
  Boavista

  Boavista

  Som den eneste charterarrangør, flyver vi til den solsikre og fredfyldte ø. Ved dejlige strande lige udenfor fiskerbyen Sal Rei ligger vores Blue Village Riu Karamboa. På den store strand Santa Monica bor du lige ved sandklitterne.

 • Sal
  Sal
  Sal

  Sal

  Øen, hvor sol- og badeturismen på Kap Verde begyndte, og hvor du finder landets mest veludviklede badeby Santa Maria. Her tilbyder vi alt fra familievenlige Blue Star-hoteller til charmerende hoteller med fokus på par.

 • Kombinationer i Kap Verde
  Kombinationer i Kap Verde
  Kombinationer i Kap Verde

  Kombinationer i Kap Verde

  Her finder du en række muligheder for at kombinere afslapning på strandene med naboøer som Santiago, São Vicente og Santo Antão. Samt en uforglemmelig minirundrejse i Senegal.