Star Tours Taormina

Rejser til Taormina

Søger du en romantisk atmosfære og charmerende omgivelser skal du vælge Taormina. Den lille by med bilfri stræder og kulturhistoriske seværdigheder, ligger oppe på en klippe med udsigt over Naxosbugten. Vi har hoteller i kategorier som Fred & ro, Voksne & venner og De Luxe. Læs mere

Søger du en romantisk atmosfære og charmerende omgivelser skal du vælge Taormina. Den lille by med bilfri stræder og kulturhistoriske seværdigheder, ligger oppe på en klippe med udsigt over Naxosbugten. Vi har hoteller i kategorier som Fred & ro, Voksne & venner og De Luxe.

Mellem de to antikke byporte kan du vandre rundt forbi torve, renæissancepaladser og handelsboder. Hovedgaden Corso Umberto er fyldt med modebutikker, isbarer og kunstgallerier. Det velbevarede græske teater fra 200-tallet f.Kr benyttes ofte til koncerter i solnedgangen. På torvet Piazza IX Aprile kan du nyde panoramaudsigten over havet, kigge ind i den stemningsfulde kirke San Guiseppe og nyde en espresso på café Mocambo.

Restauranter med skøn atmosfære
I de små trappetrinsstræder på begge sider af Corso Umberto ligger der små restauranter med borde både inde og ude på gaden. Duge, levende lys, sicilianske specialiteter og vine, der er modnet på Etnas skråninger. Mere romantisk kan det ikke blive.

Svævebane til strandene
Når du vil bade, tager det kun fem minutter med svævebanen ned til havet. Der kan du vælge mellem flere elegante lidobade, eller lægge dig på den smukke rullestensstrand i bugten ved den lille ø Isola Bella.

Udvalgte hoteller

  • Elegante hotel Monte Tauro på kanten af Taorminaklippen
  • San Domenico i kategorien De Luxe
  • Ariston, med herlig udsigt fra poolområdet
  • Håndplukkede hoteller i kategorier som Lille & hyggeligt, Familievenligt og Voksne & venner

Bryllup i Taormina
Vores bryllupspakke har givet mange par et minde for livet. I samarbejde med Star Tours wedding planner arrangerer I alt fra selve vielsen i et 1400-tals palads til valg af blomster, musik, eventuel privatchauffør, hårsætning, manicure, fotografering og bryllupsmiddag. Læs mere om bryllup i Taormina under linket.

Udflugtstips

  • Halvdagsturen Lille Sicilien tager dig til nabobyerne Taormina, Godfathers by Forza d’Agro og Castelmola
  • Europas højeste aktive vulkan Etna
  • Vulkanøen Stromboli

Lej bil og oplev øen
Vil du komme let omkring på egen hånd, kan du allerede hjemmefra bestille en udlejningsbil i 3-7 dage.

Kombiner med TEMA
Vil du opleve endnu mere af Sicilien, skal du se nærmere på TEMAs rundrejser, der alle kan kombineres med en uge på et af Star Tours rejsemål.

Det bedste af Sicilien – Palermo, Taormian og Etna
Vandreferie på Sicilien og Malta – kulturbyer, gastronomi og grøn natur på to øer.
Bilrundrejse på Sicilien – på egen hånd med udlejningsbil og forhåndsreserverede hoteller
Bilrundrejse i Calabrien og på Sicilien – som ovenstående men med en afstikker til en charmerende provins på fastlandet.

Vis mindre

Beregnet flyvetid:

3 timer og 10 min Flyvetid fra Kastrup.

Transfer:

Fra lufthavnen i Catania til første hotelstop i Taormina ca. 1 time. Vis mere

Fra lufthavnen i Catania til første hotelstop i Taormina ca. 1 time.

Bustransfer er et tilvalg, der kan bestilles hjemmefra mod betaling. Busskifte til minibus kan forekomme, da det kan være svært at komme frem med store busser i Taormina.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger