Rejser til Sicilien

Middelhavets største ø byder på badestrande, kulturhistorie, modebutikker og lækker italiensk mad. Du kan vælge mellem seks rejsemål, bilrundrejser, TEMA-rejser og udvalgte hoteller i alle kategorier fra Familievenligt til De Luxe.

Middelhavets største ø byder på badestrande, kulturhistorie, modebutikker og lækker italiensk mad. Du kan vælge mellem seks rejsemål, bilrundrejser, TEMA-rejser og udvalgte hoteller i alle kategorier fra Familievenligt til De Luxe. Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Sicilien

 • Cefalú
  Cefalú
  Cefalú

  Cefalú

  Romantisk middelalderby, hvor de charmerende stræder er nærmeste nabo till en fin badestrand. Rundt om hvert et gadehjørne er der trattorier, småbutikker og kulturmindesmærker.

 • Letojanni
  Letojanni
  Letojanni

  Letojanni

  Badeby med kilometerlang strand og en afslappende atmosfære, lige nedenfor Taormina. Fiske- og skaldyrsrestauranterne tiltrækker gæster langvejs fra.

 • Taormina Mare
  Taormina Mare
  Taormina Mare

  Taormina Mare

  Badeby ved strandene nedenfor klippen med den romantiske by Taormina. Her kan du vælge mellem flere hoteller ved stranden og det tager kun fem minutter med svævebane til Taormina.

 • Taormina
  Taormina
  Taormina

  Taormina

  Romantisk lille by beliggende på en klippe over Naxosbugten, med smalle stræder, designbutikker og spisesteder i bedste Bella Notte-stil. En svævebane fører ned til de fine strande.

 • Siracusa
  Siracusa
  Siracusa

  Siracusa

  Bo fredeligt ved havet lige udenfor Santa Lucias by Siracusa, med dens antikke ruiner, kirker, isbarer og charmerende folkeliv. Vi har både familie et familiehotel med aktiviteter og et hotel i kategorien De Luxe.

 • Giardini-Naxos
  Giardini-Naxos
  Giardini-Naxos

  Giardini-Naxos

  En lille hyggelig by med siciliansk hverdagsliv, lange strande, restauranter og kaffebarer. Du kan vælge mellem alt fra charmerende små lejlighedshoteller til et Blue Star med familieaktiviteter.

Til toppen af siden