Sardinien

Med lange hvide strande, skjulte bjergbyer og småbyer, hvor pastelfarvede huse læner sig op ad hinanden, er Sardinien virkelig en ø at opleve. Snorkling, cykling og spiseoplevelser er også en del af billedet. Vi har hoteller i kategorier som Lille & hyggeligt samt Tæt på det meste. Og et TUI Family Life med alt fra børneklubber til træningslektioner. Læs mere

Med lange hvide strande, skjulte bjergbyer og småbyer, hvor pastelfarvede huse læner sig op ad hinanden, er Sardinien virkelig en ø at opleve. Snorkling, cykling og spiseoplevelser er også en del af billedet. Vi har hoteller i kategorier som Lille & hyggeligt samt Tæt på det meste. Og et TUI Family Life med alt fra børneklubber til træningslektioner.

Strande, stræder og lokaldyrket
Sardinien er Italiens andenstørste ø, og byder på meget af det, som netop Italienselskere holder af. En afvekslende natur med hvide sandstrande, lavendelduftende vandrestier og charmerende småbyer. Og mad af lokaldyrkede råvarer, der tilberedes efter sardiske traditioner. Duftende skaldyrspasta, oste, pølser og hjemmebagt brød er en del af øens madkultur.

At se og foretage sig på Sardinien
Lej en bil (eller en cykel) og kør ud på de snoede småveje på øen, eller deltag i nogle af vores udflugter. Du kan vandre i Porto Contes naturpark, spille golf, tage på en dagstur med båd til naboøen Korsika, eller sejle i katamaran. Du kommer nemt med båd fra Alghero til den pragtfudle sandstrand Stintino (La Pelosa).

Vælg rejsemål
Under nedestående links kan du læse mere om Sardiniens strande, ferieudbud og bedste hoteller:

  • Alghero – hyggelig atmosfære blandt restauranter og isbarer i stræderne, med gåafstand til Maria Pia-stranden.
  • Porto Conte – fredelig havbugt med vores eget TUI Family Life, fyldt med aktivitert for alle aldre.
  • Bosa – middelalderby på en bjergskråning, her bor du på et hotel med aner fra 1700-tallet.
  • Castelsardo – en af Italiens smukkeste byer indenfor middelaldermurene.
Vis mindre