Rejser til Sardinien

Sardinien frister med grønne bjerge, olivenlunde, charmerende byer og lange strande. Vælg mellem den charmerende lille italienske by Alghero eller andre fredelige badebyer. I en af dem ligger vores nye Blue Village.
Beregnet flyvetid: 2 timer 50 min. Flyvetid fra Kastrup.
Transfer: Bestil transferbus, eller bestil en taxi, der kører dig direkte til hotellet. Vis mere

Bestil transferbus, eller bestil en taxi, der kører dig direkte til hotellet.

Bestil transfer til hotellet
Fra lufthavnen med bus til første hotelstop i Porto Conte ca. 15 minutter. Bussen standser oftest ved flere hoteller, og transfertiden kan derfor variere. Guider venter i lufthavnen og henviser dig til den rigtige bus.

Bestil din egen taxi direkte til hotellet
Bestil en taxi til 1-3 personer (inklusive børn under 2 år), der kører dig direkte til hotellet fra lufthavnen. Guider viser dig hen til taxien. Information om rejsetid til hvert hotel kan ikke oplyses. Barnestol i taxien er ikke almindeligt, og kan ikke bestilles.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Sardinien

 • Porto Conte
  Porto Conte
  Porto Conte

  Porto Conte

  Her bor du i et roligt miljø lige ved havet på vores nye Blue Village Baia di Conte. Med udlejningsbil kommer du let ind til charmerende Alghero.

 • Alghero
  Alghero
  Alghero

  Alghero

  En perle blandt italienske byer med charmerende små gader og et bredt udbud af restauranter. Den fine lavvandede Maria Pia-strand ligger et stenkast væk.

 • Bosa
  Bosa
  Bosa

  Bosa

  Middelalderbyen Bosa er som klippet ud af en romantisk film. Her kommer du tæt på den italienske folkesjæl og kan bo på vores unikke hoteller med aner fra 1700-tallet.