Rejser til Sardinien

Sardinien er Middelhavets næststørste ø og byder på grønne bjerge, olivenlunde, charmerende byer og lange strande. Blandt Star Tours hoteller finder du alt fra budget til luksus. Du kan også rejse rundt på egen hånd med udlejningsbil og forhåndsreserverede hoteller på Sardinien eller på naboøen Korsika.
Beregnet flyvetid: 2 timer 50 min. Flyvetid fra Kastrup.
Transfer: Fra lufthavnen til hotellet i Porto Conte ca. 20 minutter. Vis mere

Fra lufthavnen til hotellet i Porto Conte ca. 20 minutter.

Transfer er et tilvalg, der kan bestilles hjemmefra mod betaling. Guider venter i lufthavnen, men følger ikke med i transferbussen.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Sardinien

 • Porto Conte
  Porto Conte
  Porto Conte

  Porto Conte

  Her bor du i et roligt miljø lige ved havet på et af vores førsteklasses hoteller. Med udlejningsbil kommer du let ind til charmerende Alghero.

 • Alghero
  Alghero
  Alghero

  Alghero

  En perle blandt italienske byer med charmerende små gader og et bredt udbud af restauranter. Den fine lavvandede Maria Pia-strand ligger et stenkast væk.

 • Castelsardo
  Castelsardo
  Castelsardo

  Castelsardo

  Charmerende middelalderby på en bakke ved havet. her kan du bade, spise på romantiske restauranter, strejfe omkring i stræderne og besøge seværdigheder som borgen og katedralen.

 • Bosa
  Bosa
  Bosa

  Bosa

  Middelalderbyen Bosa er som klippet ud af en romantisk film. Her kommer du tæt på den italienske folkesjæl og kan bo på vores unikke hoteller med aner fra 1700-tallet.

 • Arborea
  Arborea
  Arborea

  Arborea

  En landlig idyl på det sydvestlige Sardinien. Her bor du med All Inclusive på Horse Country Resort, der foruden ridning også tilbyder thalasso-spa, sejlads og meget andent ved en fin sandstrand.

 • Bilrundrejse på Korsika
  Bilrundrejse på Korsika
  Bilrundrejse på Korsika

  Bilrundrejse på Korsika

  Oplev Korsikas spektakulære udsigter, charmerende byer og duftende natur. I rejsens pris indgår udlejningsbil og forhåndsbestilte hoteller.

 • Bilrundrejse på Sardinien
  Bilrundrejse på Sardinien
  Bilrundrejse på Sardinien

  Bilrundrejse på Sardinien

  Med udlejningsbil og forhåndsbestilte hoteller langs ruten udforsker du kultur, strande og landsbykroer på Middelhavets næststørste ø.