Star Tours Italien

Rejser til Italien

Rejs til Italien, hvis du vil opleve mad, kultur og solrige strande. På de fine sandstrandes ø Sardinien er vi den eneste skandinaviske charterarrangør. Den lille charmerende by Alghero er vores base, men vi har flere fredelige badebyer. En af dem er Porto Conte, hvor du finder vores nye Blue Village Baia di Conte med træningslektioner for voksne og aktiviteter for børn og unge. Du kan allerede nu bestille Blue Village og flere andre hoteller til sommeren 2015. Endnu flere hoteller præsenteres her i begyndelsen af oktober. Læs mere

Rejs til Italien, hvis du vil opleve mad, kultur og solrige strande. På de fine sandstrandes ø Sardinien er vi den eneste skandinaviske charterarrangør. Den lille charmerende by Alghero er vores base, men vi har flere fredelige badebyer. En af dem er Porto Conte, hvor du finder vores nye Blue Village Baia di Conte med træningslektioner for voksne og aktiviteter for børn og unge. Du kan allerede nu bestille Blue Village og flere andre hoteller til sommeren 2015. Endnu flere hoteller præsenteres her i begyndelsen af oktober.

På Middelhavets største ø Sicilien, tilbyder vi hyggelige badebyer, den romantiske by Taormina og muligheden for at kombinere sol og badning med to rundrejser med TEMA. Desuden kan du se dig omkring på vores bilrundrejser, hvor den ene viser dig store dele af Sicilien, mens den anden også inkluderer Calabrien på fastlandet. Vores rejser til Sicilien for sommeren 2015, kan bestilles fra begyndelsen af oktober.

Du kan opleve natur og kultur på det italienske fastland på TEMAs rundrejser. Under linket finder du masser af mad-, vin-, cykel- og vandretursrejser, men også udforglemmelige oplevelser af kunst og kultur på rejser som "Tre italiensker perler med tog", Vandreture på Sorrentohalvøen med Capri", "Vandreture i Toscana" og "Cykling i det sydlige Toscana".

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

  • Sicilien
  • Giardini-Naxos

  Naxos Beach SSSS

  Have og privat strandafsnit

  Vis mere Vis mindre
  Gæsternes vurdering 7,6 af 10
  Strand 100-300 m
  Centrum 1,5 km
  Pool / Børnepool Ja / Ja
  Restaurant / Bar Ja / Ja
  København 28.apr 2015 8 dage
  5 448,- 5 048,-
  BESTIL NU
  • Sicilien
  • Taormina

  Ariston SSS+

  Frodig oase med hyggeligt poolområde

  Vis mere Vis mindre
  Gæsternes vurdering 8,4 af 10
  Strand 3,5 km
  Centrum 1,6 km
  Pool / Børnepool Ja / Nej
  Restaurant / Bar Ja / Ja
  København 28.apr 2015 8 dage
  5 698,- 5 298,-
  BESTIL NU
 • Unique
  • Sardinien
  • Bosa

  Corte Fiorita SSS

  Unikt hotel i Bosas middelalderlige bykerne

  Vis mere Vis mindre
  Gæsternes vurdering mangler
  Strand 2,5 km
  Centrum 250 m
  Pool / Børnepool Nej / Nej
  Restaurant / Bar Nej / Ja
  Billund 12.aug 2015 8 dage
  4 398,-
  BESTIL NU

Star Tours Italien

 • Sardinien

  Sardinien

  Sardinien frister med grønne bjerge, olivenlunde, charmerende byer og lange strande. Vælg mellem den charmerende lille italienske by Alghero eller andre fredelige badebyer. I en af dem ligger vores nye Blue Village.

 • Sicilien

  Sicilien

  Middelhavets største ø byder på badestrande, kulturhistorie, modebutikker og lækker italiensk mad. Du kan vælge mellem seks rejsemål, bilrundrejser, TEMA-rejser og udvalgte hoteller i alle kategorier fra Familievenligt til De Luxe.