Italien

Rejs til Italien, hvis du vil opleve mad, kultur og solrige strande. På Sicilien og Sardinien kan du vælge mellem små badebyer, romantiske steder og en række fine hoteller, deriblandt vores populære Blue Village Family Life på Sardinien. Læs mere

Rejs til Italien, hvis du vil opleve mad, kultur og solrige strande. På Sicilien og Sardinien kan du vælge mellem små badebyer, romantiske steder og en række fine hoteller, deriblandt vores populære Blue Village Family Life på Sardinien.

Solrige Sardinien
På de fine sandstrandes ø, Sardinien, er vi den eneste skandinaviske charterarrangør. Den lille charmerende by Alghero er vores base, men vi har flere andre fredelige badebyer. I Porto Conte, lige udenfor Alghero, ligger vores dejlige Blue Village Family Life, der er blevet opgraderet med gratis børneklubber som Bamse Club, flere træningslektioner og endnu større fokus på mad og drikke. Du kan kombinere en sol- og badeuge med en cykelrejse, en rundrejse eller en bilrundrejse. Læs mere om TEMAs rejser her..

Badning og kultur på Sicilien
På Middelhavets største ø Sicilien, tilbyder vi hyggelige badebyer, den romantiske by Taormina og muligheden for at kombinere sol og badning med en rejse fra TEMAs udvalg. Vælg mellem to indholdsrige guidede rundrejser og to bilrundrejser på egen hånd. 

TEMA Italien
Du kan opleve natur og kultur på det italienske fastland på TEMAs rundrejser. Under linket finder du masser af mad-, vin-, cykel- og vandretursrejser, men også udforglemmelige oplevelser af kunst og kultur på rejser som "Italienske nydelser – opera, vin og delikatesser", "Vandreferie på Sorrentohalvøen med Capri", "Cykling i Apulien" og "Vinvandring i Piemonte".

Vis mindre