Star Tours Italien

Rejser til Italien

På Middelhavets største ø Sicilien tilbyder vi hyggelige badebyer, den romantiske by Taormina og muligheden for at kombinere sol og badning med to rundrejser med TEMA. Desuden kan du bestille vores bilrundrejser, hvor den ene bringer dig rundt til store dele af Sicilien, mens den anden også går til Calabrien på fastlandet. Læs mere

På Middelhavets største ø Sicilien tilbyder vi hyggelige badebyer, den romantiske by Taormina og muligheden for at kombinere sol og badning med to rundrejser med TEMA. Desuden kan du bestille vores bilrundrejser, hvor den ene bringer dig rundt til store dele af Sicilien, mens den anden også går til Calabrien på fastlandet.

På de fine sandstrandes ø Sardinien er vi den eneste skandinaviske rejsearrangør. Den charmerende by Alghero er vores base, men vi har flere fredelige badebyer, som for eksempel den idylliske by Castelsardot. Desuden har vi to bilrundrejser, hvor den ene også bringer dit til Sardiniens franske naboø Korsika.

Natur og kultur på det italienske fastland oplever du med TEMAs rundrejser. Under linket finder du masser af mad-, vin-, cykel- og vandretursrejser, men også uforglemmelige oplevelser af kunst og kultur på rejser som "Tre italienske perler", "Vandreture på Sorrentohalvøen med Capri", "Vandreture i Toscana" og "Cykling i det sydlige Toscana".

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Italien

 • Sardinien
  Sardinien
  Sardinien

  Sardinien

  Sardinien er Middelhavets næststørste ø og byder på grønne bjerge, olivenlunde, charmerende byer og lange strande. Blandt Star Tours hoteller finder du alt fra budget til luksus. Du kan også rejse rundt på egen hånd med udlejningsbil og forhåndsreserverede hoteller på Sardinien eller på naboøen Korsika.

 • Sicilien
  Sicilien
  Sicilien

  Sicilien

  Middelhavets største ø byder på badestrande, kulturhistorie, modebutikker og lækker italiensk mad. Du kan vælge mellem seks rejsemål, bilrundrejser, TEMA-rejser og udvalgte hoteller i alle kategorier fra Familievenligt til De Luxe.