Rejser til Rhodos

En af Grækenlands mest mangfoldige øer med grønne bjerge, lange strande, antikke ruiner og et trendy byliv. Vælg hoteller i kategorier fra Lille & hyggeligt til koncepter som Blue Village for alle aldre, Blue Couples til voksne uden børn og et Spash-hotel med vandland.
Beregnet flyvetid: 3 timer 45 min. Flyvetid beregnet fra København.
Transfer: Bestil transferbus eller bestil din egen taxi, der kører dig direkte til hotellet. Vis mere

Bestil transferbus eller bestil din egen taxi, der kører dig direkte til hotellet.

Bestil transferbus til hotellet
Cirka 45 min med bus fra Rhodos lufthavn til første hotelstop i Kolymbia. 
Bussen standser ofte ved flere hoteller, og transfertiden kan derfor variere. Guider venter i lufthavnen og viser dig til den rigtige bus.

Bestil din egen taxi direkte til hotellet
Bestil en taxi til 1-4 personer (inklusive børn under 2 år), der kører dig direkte til hotellet fra lufthavnen. Guider viser dig hen til taxien. Information om rejsetid til hvert hotel kan ikke oplyses. Barnestol i taxier er ikke normalt, og kan ikke bestilles.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Rhodos

 • Kolymbia
  Kolymbia
  Kolymbia

  Kolymbia

  Rolig badeby med lang strand og nogle af Rhodos lækreste resorthoteller, blandt andet vores Blue Village med Bamseklubben og et Blue Couples til voksne uden børn.

 • Ixia
  Ixia
  Ixia

  Ixia

  Alsidig badeby med en lang strand, vandsport og mange restauranter, nogle km fra Rhodos by. Blandt hotellerne findes to Blue Star-hoteller med familieaktiviteter.

 • Faliraki
  Faliraki
  Faliraki

  Faliraki

  Her ligger en af Rhodos fineste sandstrande, en stor vandpark, restauranter og natteliv. Bo i kategorien Familievenligt eller på et Splash-hotel med eget vandland.

 • Rhodos by
  Rhodos by
  Rhodos by

  Rhodos by

  Byen, der er dronningen af Rhodos, byder på både lange strande, shopping, natteliv og middelalderatmosfære i den gamle bydel. Vores brede hoteludvalg passer til enhver smag og pengepung.

 • Kalithea
  Kalithea
  Kalithea

  Kalithea

  Et fredfyldt rejsemål lige syd for Rhodos by. Vi tilbyder luksus i form af eksklusive resorthoteller i kategorierne Spahotel, De Luxe og All Inclusive Beach.

 • Lindos
  Lindos
  Lindos

  Lindos

  Rhodos mest fotograferede by med snoede stræder, hvide huse og sit eget akropolis. Vores førsteklasses hoteller ligger ved strandene lige udenfor Lindos.