Rejser til Rhodos

En af Grækenlands mest mangfoldige øer med grønne bjerge, lange strande, antikke ruiner og et trendy byliv. Vælg hoteller i kategorier fra Lille & hyggeligt til koncepter som Blue Village til familien, Blue Couples til voksne uden børn og et Spash-hotel med vandland.
Beregnet flyvetid: 3 timer 45 min. Flyvetid beregnet fra København.
Transfer: Fra lufthavnen til hotellerne ca. 45 min. Vis mere

Fra lufthavnen til hotellerne ca. 45 min.

Bustransfer er et tilvalg, der kan bestilles hjemmefra mod betaling. Guiderne møder dig i lufthavnen, men følger ikke med i bussen.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Rhodos

 • Kolymbia
  Kolymbia
  Kolymbia

  Kolymbia

  Rolig badeby med nogle af Rhodos lækreste resorthoteller, blandt andet vores Blue Village med Bamseklubben og to familievenlige Blue Star. Men også et Blue Couples til par, der rejser uden børn.

 • Ixia
  Ixia
  Ixia

  Ixia

  Alsidig badeby med en lang strand, vandsport og mange restauranter, nogle km fra Rhodos by. Blandt hotellerne findes to Blue Star-hoteller med familieaktiviteter.

 • Rhodos by
  Rhodos by
  Rhodos by

  Rhodos by

  Byen, der er dronningen af Rhodos, byder på både lange strande, shopping, natteliv og middelalderatmosfære i den gamle bydel. Vores brede hoteludvalg passer til enhver smag og pengepung.

 • Faliraki
  Faliraki
  Faliraki

  Faliraki

  Her ligger en af Rhodos fineste sandstrande, en stor vandpark, restauranter og natteliv. Bo i kategorien Familievenligt eller på et Splash-hotel med eget vandland.

 • Kalithea
  Kalithea
  Kalithea

  Kalithea

  Et fredfyldt rejsemål lige syd for Rhodos by. Vi tilbyder luksus i form af eksklusive resorthoteller i kategorierne Spahotel, De Luxe og All Inclusive Beach.

 • Lindos
  Lindos
  Lindos

  Lindos

  Rhodos mest fotograferede by med snoede stræder, hvide huse og sit eget akropolis. Vores førsteklasses hoteller ligger ved havet og strandene lige udenfor Lindos.