Rejser til Korfu

Oplev en af Grækenlands smukkeste øer. Vi tilbyder alt fra små charmerende lejlighedshoteller til hoteller med familieaktiviteter, et Splash-hotel med eget vandland, hoteller til voksne uden børn og indkvartering i romantiske Korfu by.
Beregnet flyvetid: 3 timer. Flyvetid beregnet fra København.
Transfer: Fra lufthavnen til første hotelstop i Agios Spyridon ca. 1 time. Vis mere

Fra lufthavnen til første hotelstop i Agios Spyridon ca. 1 time.

Transfer er et tilvalg, der kan bestilles hjemmefra mod betaling. Guider venter i lufthavnen, men følger ikke med på transferen.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Korfu

 • Agios Georgios
  Agios Georgios
  Agios Georgios

  Agios Georgios

  En fredelig by på det sydvestlige Korfu med øens fineste sandstrand. Direkte ved stranden ligger voreshotel i kategorien Familievenligt.

 • Moraitika
  Moraitika
  Moraitika

  Moraitika

  Hyggelig badeby på sydøstlige Korfu. Her kan du slappe af nær strande, småbutikker, restauranter og gamle Moraitikas charmerende stræder højere oppe på bakken.

 • Dassia
  Dassia
  Dassia

  Dassia

  Mellemstor badeby med en populær strand i bugten nord for Korfu by. På vores All Inclusive-hotel er der både privat strand og et thalasso-spa.

 • Agios Ioannis
  Agios Ioannis
  Agios Ioannis

  Agios Ioannis

  Her bor du på vores Splash-hotel i vandparken Aqualand, med ubegrænset adgang til attraktionerne, og desuden indgår All Inclusive med mad og drikke på hotellet.

 • Ermones
  Ermones
  Ermones

  Ermones

  Et roligt rejsemål i en bugt nedenfor grønne bjerge med frugtplantager og øens eneste golfbane. Bo på vores femstjernede Blue Couples-hotel, der er specialdesignet til par.

 • Gouvia
  Gouvia
  Gouvia

  Gouvia

  Et af øens mest farverige badebyer med et fristende udbud af alt fra vandsport til restauranter, shopping og aftenforlystelser. Vælg mellem hoteller fra Billigt, men godt til De Luxe.

 • Korfu by
  Korfu by
  Korfu by

  Korfu by

  Den lille storby er Korfus ubestridte dronning, når det gælder charme og kultur. Her er der masser at vælge mellem, uanset om du synes om shopping, restauranter, smuk arkitektur eller kulturhistorie.

 • Aharavi
  Aharavi
  Aharavi

  Aharavi

  Alsidigt rejsemål med lang børnevenlig strand, restauranter, butikker og natteliv. Tvillingebyen Roda er sammenvokset med Aharavi, og vi har hoteller i begge byer.

 • Agios Stefanos
  Agios Stefanos
  Agios Stefanos

  Agios Stefanos

  En harmonisk lille badeby i landlige omgivelser på Korfus nordvestkyst. Her er en fin kilometerlang sandstarnd, hyggelige taverner og en roligt atmosfære.