Star Tours Grækenland

Rejser til Grækenland

Vil du rejse til Grækenland, kan du vælge mellem en række nye, dejlige hoteller for enhver smag. Samtidig er den kendte græske atmosfære blevet bevaret på de enkle taverner med fletstole under vinrankerne. Læs mere

Vil du rejse til Grækenland, kan du vælge mellem en række nye, dejlige hoteller for enhver smag. Samtidig er den kendte græske atmosfære blevet bevaret på de enkle taverner med fletstole under vinrankerne.

Kos kan du cykle til fine naturstrande, besøge templet hvor Hippokrates grundlagde lægekunsten, spise på ægte taverner og bo på førsteklasses hoteller.

Blue Village Doryssa Seaside ResortSamos er vores familiehotel som en helt lille by, hvor Bamse blandes med teenagernes Hang Out og gymnastik ved stranden. Andre Blue Village findes på Kos, Kreta og Rhodos. Lige som mange andre gode familiehoteller i kategorierne Blue Star og Familievenligt. Splash-hoteller med egen vandpark findes på Korfu och Rhodos.

Til voksne, der rejser uden børn, har vi Blue Couples-hoteller på alle vores øer. Ligesom mange håndplukkede hoteller i kategorier som Tæt på det meste, Fred & ro, Lille & hyggeligt, Wellness, Unique og De Luxe.

Vil du til nogle af de små øer uden lufthavn, kan vores kombinationsrejser med båd tage dig med til Patmos og Kalymnos. Du kan også kombinere flere rejsemål på samme ferie.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Grækenland

 • Kreta
  Kreta
  Kreta

  Kreta

  Grækenlands mest mangfoldige ø byder på strande, hyggelige byer og antik kultur. Star Tour tilbyder det bedste hoteludvalg, blandt andet to Blue Village med børneklubber og aktiviteter i Gerani.

 • Rhodos
  Rhodos
  Rhodos

  Rhodos

  En af Grækenlands mest mangfoldige øer med grønne bjerge, lange strande, antikke ruiner og et trendy byliv. Vælg hoteller i kategorier fra Lille & hyggeligt til koncepter som Blue Village til familien, Blue Couples til voksne uden børn og et Spash-hotel med vandland.

 • Kos
  Kos
  Kos

  Kos

  Kos gør come back med et nedtonet forlystelsesliv, skønne loungebarer og moderne hoteller, der giver dig meget for pengene. Den oprindelige charme er bevaret med små byer og taverner. Blandt vores hoteller finder du nemt, det du søger, uanset om du er ude efter familiehygge eller et sobert miljø for voksne. De, der har lyst, kan kombinere Kos med den dejlige naboø Kalymnos.

 • Korfu
  Korfu
  Korfu

  Korfu

  Oplev en af Grækenlands smukkeste øer. Vi tilbyder alt fra små charmerende lejlighedshoteller til hoteller med familieaktiviteter, et Splash-hotel med eget vandland, hoteller til voksne uden børn og indkvartering i romantiske Korfu by.

 • Samos
  Samos
  Samos

  Samos

  På den grønne ø Samos har vi både feriebyer og små charmerende hoteller. Her findes 240 små og store strande, charmerende byer, hvor vinrankerne klatrer over hvidkalkede facader, og gode vandrestier.

 • Kalymnos
  Kalymnos
  Kalymnos

  Kalymnos

  Badevige med krystalklart vand og et fredeligt byliv mellem grønne bjerge. Du kan kombinere med en uge på naboøen Kos.

 • Patmos og Samos i kombination
  Patmos og Samos i kombination
  Patmos og Samos i kombination

  Patmos og Samos i kombination

  Oplev den smukke ø Patmos og naboøen Samos på samme ferie. Du tilbringer en uge på hver ø, og får på den måde det bedste af Grækenland.