Rejser til Rhodos

En af Grækenlands mest mangfoldige øer med grønne bjerge, lange strande, antikke ruiner og et trendy byliv. Vælg hoteller i kategorier fra Lille & hyggeligt til koncepter som Blue Village for alle aldre, Blue Couples til voksne uden børn og et Spash-hotel med vandland.

En af Grækenlands mest mangfoldige øer med grønne bjerge, lange strande, antikke ruiner og et trendy byliv. Vælg hoteller i kategorier fra Lille & hyggeligt til koncepter som Blue Village for alle aldre, Blue Couples til voksne uden børn og et Spash-hotel med vandland. Vis mindre
Beregnet flyvetid: 3 timer 45 min. Flyvetid beregnet fra København.

Toplister & anbefalinger

Star Tours Rhodos

 • Rhodos by
  Rhodos by
  Rhodos by

  Rhodos by

  Byen, der er dronningen af Rhodos, byder på både lange strande, shopping, natteliv og middelalderatmosfære i den gamle bydel. Vores brede hoteludvalg passer til enhver smag og pengepung.

 • Kolymbia
  Kolymbia
  Kolymbia

  Kolymbia

  Rolig badeby med lang strand og nogle af Rhodos lækreste resorthoteller, blandt andet vores Blue Village med Bamseklubben og et Blue Couples til voksne uden børn.

 • Ixia
  Ixia
  Ixia

  Ixia

  Alsidig badeby med en lang strand, vandsport og mange restauranter, nogle km fra Rhodos by. Blandt hotellerne findes to Blue Star-hoteller med familieaktiviteter.

 • Faliraki
  Faliraki
  Faliraki

  Faliraki

  Her ligger en af Rhodos fineste sandstrande, en stor vandpark, restauranter og natteliv. Bo i kategorien Familievenligt eller på et Splash-hotel med eget vandland.

 • Kalithea
  Kalithea
  Kalithea

  Kalithea

  Et fredfyldt rejsemål lige syd for Rhodos by. Vi tilbyder luksus i form af eksklusive resorthoteller i kategorierne Spahotel, De Luxe og All Inclusive Beach.

 • Lindos
  Lindos
  Lindos

  Lindos

  Rhodos mest fotograferede by med snoede stræder, hvide huse og sit eget akropolis. Vores førsteklasses hoteller ligger ved strandene lige udenfor Lindos.

Til toppen af siden