Star Tours Rhodos

Rejser til Rhodos

En af Grækenlands mest mangfoldige øer med grønne bjerge, lange strande, antikke ruiner og et trendy byliv. Vælg hoteller i kategorier fra Lille & hyggeligt til koncepter som Blue Village for alle aldre, Blue Couples til voksne uden børn og et Spash-hotel med vandland.

Beregnet flyvetid:

3 timer 45 min. Flyvetid beregnet fra København.

Toplister & anbefalinger

Star Tours Rhodos

 • Rhodos by

  Rhodos by

  Byen, der er dronningen af Rhodos, byder på både lange strande, shopping, natteliv og middelalderatmosfære i den gamle bydel. Vores brede hoteludvalg passer til enhver smag og pengepung.

 • Kolymbia

  Kolymbia

  Rolig badeby med lang strand og nogle af Rhodos lækreste resorthoteller, blandt andet vores Blue Village med Bamseklubben og et Blue Couples til voksne uden børn.

 • Ixia

  Ixia

  Alsidig badeby med en lang strand, vandsport og mange restauranter, nogle km fra Rhodos by. Blandt hotellerne findes to Blue Star-hoteller med familieaktiviteter.

 • Faliraki

  Faliraki

  Her ligger en af Rhodos fineste sandstrande, en stor vandpark, restauranter og natteliv. Bo i kategorien Familievenligt eller på et Splash-hotel med eget vandland.

 • Lindos

  Lindos

  Rhodos mest fotograferede by med snoede stræder, hvide huse og sit eget akropolis. Vores førsteklasses hoteller ligger ved strandene lige udenfor Lindos.

 • Plimiri Nyhed!

  Plimiri

  I landlige omgivelser på det sydlige Rhodos ligger en af øens bedste strande. Direkte ved den ligger vores nybyggede Magic Life-hotel med All Inclusive og masser af aktiviteter.