Star Tours Hotel Louis Creta Princess SSSS

Hotel Louis Creta Princess SSSS

All Inclusive-hotel med vandland

Pris fra
5 248,- 6 748,-
12.maj 2016 fra København i 8 dage
Louis Creta Princess i Maleme, vest for Platanias, er hotellet til dig, der ønsker en bekvem familieferie på Kreta. Her bor du direkte ved stranden, og har et stort poolområde og et lille vandland på hotellet. Desuden indgår All Inclusive med alle måltider, barservering og is til alle børn i rejsens pris. Vis mere
Pris fra
5 248,- 6 748,-
12.maj 2016 fra København i 8 dage

Louis Creta Princess i Maleme, vest for Platanias, er hotellet til dig, der ønsker en bekvem familieferie på Kreta. Her bor du direkte ved stranden, og har et stort poolområde og et lille vandland på hotellet. Desuden indgår All Inclusive med alle måltider, barservering og is til alle børn i rejsens pris.

Ved poolområdet er der ofte aktiviteter og lege, nede på stranden er der stille og roligt. Ved stranden ligger legepladsen, der er formet som et sørøverskib. Her ligger også hotellets italienske à la carte-restaurant.

Eget vandland
Her er der vandrutsjebaner for store og små. Med fem store baner, en multi lane-bane, hvor du kan konkurrere med dine venner, samt tre baner til børnene, venter der tempofyldte oplevelser for alle aldersgrupper.

Bestil værelse med havudsigt
På Louis Creta Princess bor du i dobbeltværelser med plads til fire personer. Alle værelser ligger i hovedbygningen, eller i lave hvidmalede huse i haven. Værelserne, hvor der kan bo op til fire personer, er enklere og ældre i stilen end hotellet iøvrigt. Du kan også bestille havudsigt.

Grundpris: Værelse efter valgt type. All inclusive.

Vis mindre