Star Tours Korfu

Rejser til Korfu

Oplev en af Grækenlands smukkeste øer. Vi tilbyder alt fra små charmerende lejlighedshoteller til Blue Village Family Life, et Splash-hotel med eget vandland, hoteller til par og indkvartering i romantiske Korfu by.

Beregnet flyvetid:

3 timer. Flyvetid beregnet fra København.

Toplister & anbefalinger

Star Tours Korfu

 • Nissaki

  Nissaki

  Nissaki er et strandområde med rullesten og krystalklart vand. Lige udenfor ligger Sensimar Nissaki Beach, perfekt til par, direkte ved stranden og med All Inclusive med i prisen.

 • Korfu by

  Korfu by

  Den lille storby er Korfus ubestridte dronning, når det gælder charme og kultur. Her er der masser af shopping, restauranter og smuk arkitektur. Nu også med vores Blue Village Family Life.

 • Moraitika

  Moraitika

  Hyggelig badeby på sydøstlige Korfu. Her kan du slappe af nær strande, småbutikker, restauranter og gamle Moraitikas charmerende stræder højere oppe på bakken.

 • Aharavi

  Aharavi

  Alsidigt rejsemål med lang børnevenlig strand, restauranter, butikker og natteliv. Tvillingebyen Roda er sammenvokset med Aharavi, og vi har hoteller i begge byer.

 • Ermones

  Ermones

  Et roligt rejsemål i en bugt nedenfor grønne bjerge, med frugtplantager og øens eneste golfbane. Her bor du på vores femstjernede Sensimar-hotel, der er specialdesignet til par.

 • Gouvia

  Gouvia

  Et af øens mest farverige badebyer med et fristende udbud af alt fra vandsport til restauranter, shopping og aftenforlystelser. Vælg mellem hoteller fra Billigt, men godt til De Luxe.