Star Tours Korfu

Rejser til Korfu

Oplev en af Grækenlands smukkeste øer. Vi tilbyder alt fra små charmerende lejlighedshoteller til hoteller med familieaktiviteter, et Splash-hotel med eget vandland, hoteller til voksne uden børn og indkvartering i romantiske Korfu by.

Beregnet flyvetid:

3 timer. Flyvetid beregnet fra København.

Toplister & anbefalinger

Star Tours Korfu

 • Gouvia

  Gouvia

  Et af øens mest farverige badebyer med et fristende udbud af alt fra vandsport til restauranter, shopping og aftenforlystelser. Vælg mellem hoteller fra Billigt, men godt til De Luxe.

 • Aharavi

  Aharavi

  Alsidigt rejsemål med lang børnevenlig strand, restauranter, butikker og natteliv. Tvillingebyen Roda er sammenvokset med Aharavi, og vi har hoteller i begge byer.

 • Korfu by

  Korfu by

  Den lille storby er Korfus ubestridte dronning, når det gælder charme og kultur. Her er der masser at vælge mellem, uanset om du synes om shopping, restauranter, smuk arkitektur eller kulturhistorie.

 • Agios Stefanos

  Agios Stefanos

  En harmonisk lille badeby i landlige omgivelser på Korfus nordvestkyst. Her er en fin kilometerlang sandstarnd, hyggelige taverner og en roligt atmosfære.

 • Ermones

  Ermones

  Et roligt rejsemål i en bugt nedenfor grønne bjerge med frugtplantager og øens eneste golfbane. Bo på vores femstjernede Blue Couples-hotel, der er specialdesignet til par.

 • Moraitika

  Moraitika

  Hyggelig badeby på sydøstlige Korfu. Her kan du slappe af nær strande, småbutikker, restauranter og gamle Moraitikas charmerende stræder højere oppe på bakken.