Star Tours Grækenland

Rejser til Grækenland

Vil du til Grækenland, kan du vælge mellem en række nye, dejlige hoteller for enhver smag. Samtidig er den berømte græske atmosfære bevaret på de enkle taverner med træstole under vinrankerne. Læs mere

Vil du til Grækenland, kan du vælge mellem en række nye, dejlige hoteller for enhver smag. Samtidig er den berømte græske atmosfære bevaret på de enkle taverner med træstole under vinrankerne.

Kos kan du cykle til naturstrande, besøge templet, hvor Hippokrates grundlagde lægekunsten, spise på charmerende taverner, og bo på førsteklasses hoteller. Et af dem vores Blue Village Atlantica Club Marmari Beach, vores familiehotel, hvor Bamseklubben blandes med teenagernes Hang Out og træningslektioner ved stranden.

Vi har også Blue Village-hoteller på Samos, Kreta og Rhodos. Ligesom mange andre gode familiehoteller i kategorierne Blue Star og Familievenligt.Korfu, Rhodos og Kreta findes der Splash-hoteller med eget vandland.

Til voksne der rejser uden børn, har vi Blue Couples-hoteller på alle vores øer. Ligesom mange håndplukkede hoteller i kategorier som Tæt på det meste, Fred & ro, Lille & hyggeligt, Spa-hoteller, Unique og De Luxe.

Vil du til små øer uden lufthavn, kan vores kombinationsrejser med båd bringe dig til Patmos og Kalymnos. Du kan også kombinere flere rejsemål på den samme ferie.

TEMAs rejser giver dig mulighed for at se mere af de græske øer. Under linket finder du vandrings- og cykelferier, der ledes af dygtige rejseledere. På Kreta findes der også bilrundrejser, hvor du kan udforske øen på egen hånd. Udlejningsbil indgår og langs vejen venter forhåndsreserverede hoteller. Alle rejser kan kombineres med en uges sol og badning på et af Star Tours rejsemål på samme ø.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Grækenland

 • Samos

  Samos

  Vores Blue Village- og Blue Couples-hoteller gør den grønne ø Samos endnu mere mangfoldig. Her findes 240 små og store strande, charmerende byer, hvor vinrankerne klatrer over hvidkalkede facader, og naturskønne vandrestier.

 • Rhodos

  Rhodos

  En af Grækenlands mest mangfoldige øer med grønne bjerge, lange strande, antikke ruiner og et trendy byliv. Vælg hoteller i kategorier fra Lille & hyggeligt til koncepter som Blue Village for alle aldre, Blue Couples til voksne uden børn og et Spash-hotel med vandland.

 • Kos

  Kos

  Kos byder på skønne loungebarer og moderne hoteller, der giver dig ekstra meget for pengene. Den oprindelige charme er bevaret med taverner og blåhvide duge. Familiens bedste ferieby, Blue Village, ligger direkte på stranden.

 • Kreta

  Kreta

  Grækenlands største ø byder på strande, hyggelige landsbyer, bjergbyer og antik kultur. Lige så mangfoldigt er vores hoteludvalg med Blue Village for alle aldre, Blue Couples for voksne uden børn, og masser af andre små og store hoteller.

 • Korfu

  Korfu

  Oplev en af Grækenlands smukkeste øer. Vi tilbyder alt fra små charmerende lejlighedshoteller til hoteller med familieaktiviteter, et Splash-hotel med eget vandland, hoteller til voksne uden børn og indkvartering i romantiske Korfu by.