Star Tours Jungle Aqua Park Resort SSSS+

Jungle Aqua Park Resort SSSS+

Skønt vandland til både store og små

Pris fra
7 353,-
19.mar 2015 fra Billund i 8 dage
Syd for byen Hurghada ligger det familievenlige Splash-hotel Jungle Aqua Park. Hotellets stolthed er det store vandland, hvor du kan tilbringe dagene med ture i vandrutsjebanerne, badning i pools og rolige svømmeture i lazy river. All Inclusive indgår. Vis mere
Pris fra
7 353,-
19.mar 2015 fra Billund i 8 dage

Syd for byen Hurghada ligger det familievenlige Splash-hotel Jungle Aqua Park. Hotellets stolthed er det store vandland, hvor du kan tilbringe dagene med ture i vandrutsjebanerne, badning i pools og rolige svømmeture i lazy river. All Inclusive indgår.

I vandlandet er dagene fyldt med aktiviteter og sjov. Der er ikke mindre end 35 vandrutsjebaner, hvoraf 14 er til de yngre børn. Vælg mellem bodyslides, mulit lane-baner og flere forskellige pools. I vandlandet er de fleste pools opvarmede, og ved hotelbygningen er der både opvarmet pool og børnepool.

Bustransport til stranden
Ved søsterhotellet Dana Beach kan du bade i havet og slappe af på stranden. Du kan enten gå dertil, eller tage den gratis bustransport.

All Inclusive med flere restauranter
Jungle Aqua Park Resort består af lave bygninger i bungalowstil med halmtag og trædetaljer. Her er hele seks buffetrestauranter med forskellige køkkener, der alle indgår i All Inclusive. En af restauranterne har specielle buffeter til de yngste. Hotellet har otte barer.

International børneklub og bio
Hotellet har international børneklub til børn mellem 4 og 12 år. Om aftenen er det populært at gå en tur til Senzomall shoppingcenter. Her er også en biograf.

Grundpris: Familieværelse med All Inclusive.

Vis mindre

Splashfakta

Life guard 10-17
Total nr of slides 35