Splash
Hoteller med eget vandland

Jungle Aqua Park Resort SSSS+

Skønt vandland for både store og små

Pris fra
5 153,-6 653,-
20. okt 2014 fra København i 9 dage
Syd for byen Hurghada ligger det familievenlige Splash-hotel Jungle Aqua Park Resort. Hotellets stolthed er det store vandland, hvor du kan tilbringe dagene med vandrutsjebaner, poolbadning og rolige svømmeture i Lazy River.. Læs mere
Pris fra
5 153,-6 653,-
20. okt 2014 fra København i 9 dage

Syd for byen Hurghada ligger det familievenlige Splash-hotel Jungle Aqua Park Resort. Hotellets stolthed er det store vandland, hvor du kan tilbringe dagene med vandrutsjebaner, poolbadning og rolige svømmeture i Lazy River..

I vandlandet tilrbinges dagene med aktiviteter og latter. Der er ikke mindre end 35 vandrutsjebaner, hvor de 14 er til mindre børn. Vælg mellem bodyslides, multi lane-baner og flere forskellige pools. Inde i vandlandet er de fleste pools opvarmede, og ved hotelbygningen er der både opvarmet pool og børnepool.

Bustransport til stranden
Ved søsterhotellet Dana Beach kan du bade i havet og slappe af på stranden. Her kan du gå til, eller tage med den gratis bustransport.

Flere restauranter og All Inclusive
Jungle Aqua Park Resort består af lave bygninger i bungalowstil med stråtag og trædetaljer. Her er hele seks buffetrestauranter med forskellige køkkener, der alle indgår i All Inclusive. En af restauranterne har specielle buffeter til de yngste. Hotellet har otte barer.

International børneklub og bio
Hotellet har international børneklub til børn mellem 4 og 12 år. Om aftenen er det populært at besøge Senzomal shoppingcenter, hvor der også er biograf.

Grundpris:
Familieværelse. All Inclusive.

Vis mindre

Splashfakta

Livredder mellem kl. 10-17
Antal rutsjebaner 35

Toplister & anbefalinger