Star Tours Hotel Aquamarine SSSS+

Hotel Aquamarine SSSS+

Familiehotel med All Inclusive og mange pools

Familievenlige Aquamarine ligger direkte ved havet og en lavvandet bugt i den sydlige del af Hurghada. Blandt de 17 unikke pools finder du nemt din egen favorit. Og desuden er der vandrutsjebaner og sportsaktiviteter for alle aldersgrupper samt et luksuriøst spa. Vis mere

Familievenlige Aquamarine ligger direkte ved havet og en lavvandet bugt i den sydlige del af Hurghada. Blandt de 17 unikke pools finder du nemt din egen favorit. Og desuden er der vandrutsjebaner og sportsaktiviteter for alle aldersgrupper samt et luksuriøst spa.

På Aquamarine bor du bekvemt i dobbeltværelse eller familieværelse, og har adgang til flere forskellige poolområder, et stort udvalg af restauranter og en lavvandet strand. Med andre ord finder du det meste til en vellykket ferie.

Mange pools og vandrutsjebaner
På hotellet er der ialt 16 vandrutsjebaner. Nogle af dem er til de yngste børn, andre er til dem, der ønsker mere tempo.

Den store variation, hele 17 unikke pools fordelt på 9.000 kvm, medfører, at uanset om familien ønsker tempofyldt badning, afslappende badning eller vil motionssvømme, så er der gode muligheder for at hver især finder sin egen favoritpool. Rundt omkriing er der et stort udvalg af pool- og snackbarer.

Lavvandet strand
Når der er højvande i bugten, er sandstranden yderligere et skønt sted, hvor de mindste kan plaske i strandkanten. For de voksne er det muligt at bade og svømme i hoftehøjt vand cirka 500 meter ude i vigen.


Nogle af Aquamarines aktiviteter:
  • Tennisbane, multisportsbane, træningslokale, beachvolley
  • Flere legepladser
  • Spa-center der tilbyder forskellige behandlinger, Hammam og massage
  • Aftenunderholdning af mere lokal art, der arrangeres af hotellet

Mad og drikke
Du bor med All Inclusive, hvor alle måltider, is, måltidsdrikke, lokale drikkevarer samt visse af hotellets aktiviteter indgår. Hotellet har et stort udvalg af restauranter. Desuden indgår et besøg pr. person/ophold i en af hotellets fire à la carte-restauranter. Bordbestilling er nødvendig og foretages i receptionen.

Grundpris: Værelse efter valgt type, All Inclusive.

Vis mindre