Star Tours Aquamarine SSSS+
Den bedste ferie - altid ved stranden

Aquamarine SSSS+

Familiehotel med All Inclusive og mange pools

Pris fra
4 753,- 5 753,-
26.feb 2015 fra København i 8 dage
På vores populære Blue Village Aquamarine bor du og din familie lige ved havet i den sydlige del af Hurghada. Her er der 17 pools og en stor vandpark. Her findes en række Sportsaktiviteter, Star Tours børneklubber og et luksuriøst spa for voksne. All Inclusive indgår. Vis mere
Pris fra
4 753,- 5 753,-
26.feb 2015 fra København i 8 dage

På vores populære Blue Village Aquamarine bor du og din familie lige ved havet i den sydlige del af Hurghada. Her er der 17 pools og en stor vandpark. Her findes en række Sportsaktiviteter, Star Tours børneklubber og et luksuriøst spa for voksne. All Inclusive indgår.

På hotellets sandstrand er der masser af solstole og otte cabanas, hvor du kan slappe af i skyggen. Når der er højvande i bugten, kan de mindste plaske i vandkanten. For de voksne er det muligt at bade og svømme i hoftehøjt vand cirka 500 meter længere ude af bugten.

Pools for alle aldre
Der er 17 unikke pools fordelt på 9.000 kvm på Aquamarine. Det gør, at der, uanset om du ønsker varierede og tempofyldte oplevelser i vandparken, afslappende badning eller vil motionssvømme, er der store chancer for at du finder lige netop din favoritpool. Der er aldrig langt til en pool- eller snackbar, da der er mange af dem rundt omkring på området.

Bamseklubben, boldsport og spa


Der er meget at foretage sig på Aquamarine. Foruden børne- og ungdomsklubber findes der:
  • Tennisbane, multisportsbane, træningslokale og beachvolley
  • Flere legepladser og en plaskepool med soltag
  • Spa-center med hamam, massage og kropsbehandlinger
  • Aftenunderholdning med lokalt præg, som arrangeres af hotellet

 

All Inclusive
Der er et stort udvalg af restauranter, snack- og poolbarer på Aquamarine. En gang i løbet af ferien, kan du besøge nogle af hotellets fire à la carte-restauranter.

Grundpris: Værelse efter valgt type, All Inclusive. Jule- og nytårsmiddag indgår.

Vis mindre