Star Tours Egypten

Rejser til Egypten

Rejs til Egypten, hvis du ønsker en solsikker og afslappende ferie kun fem timers flyvning hjemmefra. Ved det Røde Hav venter gyldne sandstrand, moderne resorthoteller og snorkelrev med tropiske fisk. Læs mere

Rejs til Egypten, hvis du ønsker en solsikker og afslappende ferie kun fem timers flyvning hjemmefra. Ved det Røde Hav venter gyldne sandstrand, moderne resorthoteller og snorkelrev med tropiske fisk.

Rejsemålene ved Rødehavet er gæstfri og velholdte. I de større byer er der shoppingcentre, vandparker, dykkercentre, natteliv og mange restauranter. På andre mere fredelige rejsemål findes de fleste aktiviteter indenfor de veludstyrede All Inclusive-hoteller.

Hoteller for enhver smag
Vores alsidige ferieby Blue Village, der har alt fra børneklubber til træningslektioner for voksne, ligger direkte ved stranden i Hurghada. Til voksne uden børn er der elegante Blue Couples-hoteller i Makadi Bay og i Sahl Hasheesh på Hurghadakysten.

Dykning, bådudflugter og billig shopping
Mange lærer at dykke i Egypten, andre nøjes med at snorkle ved koralrevene. Star Tour samarbejder med et skandinavisk dykkercenter, der sørger for trygge undervandsoplevelser for alle, fra nybegyndere til professionelle. Du kan variere strandlivet med bådture, ørkensafari og shopping i de farverige bazarer. En ekstra bonude ved at rejse til Egypten er det lave prisniveau i butikker og restauranter.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Egypten