Star Tours Egypten

Rejser til Egypten

Kombinationen af solsikre strande, førsteklasses dykning, et lavt prisniveau og moderne resorthoteller, gør Egypten til et enestående ferieland. Og det hele ligger kun fem timers flyvning hjemmefra! Læs mere

Kombinationen af solsikre strande, førsteklasses dykning, et lavt prisniveau og moderne resorthoteller, gør Egypten til et enestående ferieland. Og det hele ligger kun fem timers flyvning hjemmefra!

I farverige Hurghada kan du vælge mellem det familievenlige hotel Aquamarine og Splash-hotellet Jungle Aqua Park med eget vandland. Populære hoteller i kategorien Familievenligt, findes i El Gouna, og et meget populært lejlighedshotel er Saraya Suites i Makadi Bay. Rejser du uden børn, har vi et femstjernet Blue Couples-hotel i Sahl Hasheesh. Du kan variere strandlivet med alt fra sportsdykkerkurser til bådture, ørkensafari og shopping i de farverige bazarer.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Egypten

  • Hurghada-kysten
    Hurghada-kysten
    Hurghada-kysten

    Hurghada-kysten

    Det Røde Havs førende solkyst med førsteklasses dykning, shopping, restauranter, nattelig og skønne resorthoteller i byer som El Gouna, Hurghada, Makadi Bay og Sahl Hasheesh.