Star Tours Den Dominikanske Republik

Rejser til Den Dominikanske Republik

Du skal rejse til den Dominikanske Republik, hvis du ønsker et Caribien for enhver pengepung. Her lever du billigere end på de mere luksusindrettede naboøer, og de fleste hoteller har All Inclusive.  Læs mere

Du skal rejse til den Dominikanske Republik, hvis du ønsker et Caribien for enhver pengepung. Her lever du billigere end på de mere luksusindrettede naboøer, og de fleste hoteller har All Inclusive. 

Samtidig er det tropiske klima lige så generøst, og palmerne rejser sig stolte ved de lange lyse strande. Det turkise hav har en gennemsnitstempartur på 26-28 grader, og koralrevene indbyder til snorkling og dykning.

Caribiske rytmer
Som i hele Caribien hører du medrivende dansemusik overalt – på stranden, fra barerne, i butikker og i taxier. I den Dominikanske Republik er det især merengue og bachata man elsker at vrikke hofterne til. Livsglæden er smittende, og det er svært ikke at blive forelsket i befolkningen, med sin blandede oprindelse fra både Afrika, Europa, USA og Asien.

Regnskov og kolonibyer
Et stykke fra kysten venter regnskovsklædte bjerge, vandfald og sukkerrørsplantager. Vi anbefaler en udflugt til hovedstaden Santo Domingo, Caribiens ældste by, med kirker og paladser fra spaniernes første tid ti den Nye verden.

Vælg mellem syv rejsemål
Til familier der ønsker en skøn (og billig) alt-i-et-ferie, har vi flere anbefalinger. I Bahia de Maimon, Rio San Juan og Playa Dorada er der flere resorthoteller med All Inclusive, sportsaktiviteter og underholdning. Costa Dorada er et andet rejsemål, hvor All Inclusive-hotellerne ligger på række. Vil du hellere bo på et rejsemål med et mere lokalt præg, skal du se nærmere på Cabarete eller Las Terrenas. Her findes shoppinggader, restauranter og musikbarer med caribiske rytmer. Rejser du uden børn og ønsker en lidt mere luksuriøs ferie, er vores hoteller på paradisøen Cayo Levantado blandt de bedste du kan vælge, rejsemålet hedder Samana.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Den Dominikanske Republik

 • Costa Dorada

  Costa Dorada

  Et harmonisk lille rejsemål med to All Inclusive-resort, der begge ligger direkte ved en af områdets bedste strande, lige udenfor havnebyen Puerto Plata.

 • Las Terrenas

  Las Terrenas

  Charmerende badeby ved kilometerlange strande på Samanahalvøen. Her kan du kombinere caribisk strandliv med byatmosfære, shopping og spændende restauranter.

 • Rio San Juan

  Rio San Juan

  Her venter et veludstyret All Inclusive-hotel direkte ved stranden. De tropiske omgivelser er fredelige, på hotellet er der aktiviteter fra spa til vandsport og aftenunderholdning.

 • Samana

  Samana

  Du får en virkelig luksusferie på vores voksenhotel på paradisøen Cayo Levantado. Vores andet All Inclusive-hotel ligger i udkanten af den farverige by Samana.