Star Tours Den Dominikanske Republik

Rejser til Den Dominikanske Republik

Rejs til den Dominikanske Republik, hvis du søger et Caribien for enhver pengepung. Her lever du billigere end på mere luksuriøse naboøer, og de fleste hoteller har All Inclusive. Læs mere

Rejs til den Dominikanske Republik, hvis du søger et Caribien for enhver pengepung. Her lever du billigere end på mere luksuriøse naboøer, og de fleste hoteller har All Inclusive.

Samtidig er det tropiske klima lige så generøst, og palmerne rejser sig majestætisk ved de lange, lyse strande. I det turkisfarvede hav er middeltemperturen 26-28 grader, og koralrevene indbyder til snorkling og dykning.

Som i hele Caribien, hører du medrivende dansemusik overalt - på stranden, fra barerne, i butikkerne og i taxierne. I den Dominikanske Republik er det især merenque og bachata man elsker at svinge hofterne til.

Et stykke fra kysten venter regnskovsklædte bjerge, vandfald og sukkerrørsplantager. Tag eventuelt på en udflugt til hovedstaden Santo Domingo, Caribiens ældste by med kirker og paladser fra spaniernes første tid i den Nye verden.

Kun med Star Tour flyver du til den Dominikanske Republik med Boeing 787 Dreamliner - verdens mest moderne passagerfly. Høj komfort, bedre benplads, individuel billedskærm og kortere flyvetid er blot nogle af fordelene.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Den Dominikanske Republik