Star Tours Den Dominikanske Republik

Rejser til Den Dominikanske Republik

Strandliv, skaldyr og heftig merengue. Velkommen til et Caribien for enhver pengepung. Med vores Boeing 787 Dreamliner, verdens mest moderne passagerfly, flyver vi dig direkte til den Dominikanske Republik, hvor vi tilbyder hoteller med fokus på gode priser og perfekt beliggenhed ved strandene. Læs mere

Strandliv, skaldyr og heftig merengue. Velkommen til et Caribien for enhver pengepung. Med vores Boeing 787 Dreamliner, verdens mest moderne passagerfly, flyver vi dig direkte til den Dominikanske Republik, hvor vi tilbyder hoteller med fokus på gode priser og perfekt beliggenhed ved strandene.

Vores hoteller i Bahia de Maimon er store aktivitetshoteller, der ligger naturskønt ved strandene. I Playa Dorada er de samlet som en lille hotelby med et shoppingcenter og en fin golfbane. Cabarete er surfernes favorit, og stranden er som en opholdsstue om aftenen. Er det svært at vælge, kan du kombinere to rejsemål i samme ferie.

Som nævnt flyver vi hurtigt og bekvemt med Boeing 787 Dreamliner direkte til den Dominikanske Republik. Høj komfort, bedre benplads, individuel billedskærm og kortere flyvetid er blot nogle af fordelene. Se filmen om den nye Boeing 787 Dreamliner her.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Den Dominikanske Republik

 • Playa Dorada
  Playa Dorada
  Playa Dorada

  Playa Dorada

  En hel by med hoteller, der ligger på række langs en fin kyststrækning. I nærheden er der et shoppingcentrum og en 18 hullers golfbane.

 • Bahia de Maimón
  Bahia de Maimón
  Bahia de Maimón

  Bahia de Maimón

  Ved den lavvandede strand ligger to hoteller med restauranter, pools, tennis og vandsport. Et godt valg til familier, der ønsker en bekvem resortferie.

 • Las Terrenas
  Las Terrenas
  Las Terrenas

  Las Terrenas

  Hyggelig badeby på Samanahalvøen med strande, forlystelser og restauranter. Og en stærk dominans af det dominikanske hverdagsliv.

 • Samaná
  Samaná
  Samaná

  Samaná

  Vi kan garantere dig en ægte luksusoplevelse på vores førsteklasseshotel på paradisøen Cayo Levantado. Det samme er gældende på voreshotel nærmere den farverige by Samana.

 • Río San Juan
  Río San Juan
  Río San Juan

  Río San Juan

  Direkte ved stranden, et stykke vest for Samanahalvøen, ligger vores All Inclusive-hotel med aktiviteter for alle aldersgrupper.

 • Costa Dorada
  Costa Dorada
  Costa Dorada

  Costa Dorada

  Til en ferie der drejer sig om sol, badning og aktiviteter på stranden eller på hotellet. Vælg mellem to All inclusive-hoteller direkte på stranden.

 • Cabarete
  Cabarete
  Cabarete

  Cabarete

  Surfernes paradis er også en afslappet badeby med masser af restauranter og musikbarer. Vælg mellem en række hoteller med god beliggenhed nær strand og folkeliv.