Rejser til Cypern

Vores rejser til Cypern bringer dig til en af Middelhavets mest solsikre øer, der desuden kan prale med Europas reneste badevand ifølge EU's årlige rapport. Med Star Tour vælger du mellem øens bedste rejsemål og hoteller. Læs mere

Vores rejser til Cypern bringer dig til en af Middelhavets mest solsikre øer, der desuden kan prale med Europas reneste badevand ifølge EU's årlige rapport. Med Star Tour vælger du mellem øens bedste rejsemål og hoteller.

Du flyver direkte til Larnaca på sydskysten, og allerede nu kan du sikre dig plads på vores mest populære hotellet i Ayia Napa og Fig Tree Bay. Deriblandt tre Blue Village med børneklubber, store pools, sportsaktiviteter og den bedste beliggenhed direkte ved strandene. Skal du rejse uden børn, kan vi anbefale, at du ser efter et Blue Couples-hotel. Flere hoteller sættes til salt i slutningen af oktober.

Cypern har masser at byde på, uanset om du drømmer om bådudflugter, dykning, kulturhistorie, mountainbiking, naturvandringer, forlystelsesliv, vingårdsbesøg, eller restauranter med trækulsgrillede specialiteter.

Du kan også opleve det ægte Cypern ved at kombinere din sol- og badeferie med en TEMA-rejse. Velkommen!

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Cypern

 • Fig Tree Bay
  Fig Tree Bay
  Fig Tree Bay

  Fig Tree Bay

  Fine sandstrande og et godt udvalg af shopping, restauranter og vandsport. To Blue Village-hoteller med aktiviteter, flere hoteller med voksenfokus – mange med den bedste strandbeliggenhed.

 • Ayia Napa
  Ayia Napa
  Ayia Napa

  Ayia Napa

  Lavvandede strande, shopping og forlystelsesliv. Vi har familiehoteller med vandland og relaxhoteller til voksne

 • Limassol
  Limassol
  Limassol

  Limassol

  Storby og badeby midt på Cyperns solsikre sydkyst. Her er shopping, kulturhistorie, fine strande og gode udflugtsmuligheder.

 • Aphrodite Hills

  Nyhed!

  Aphrodite Hills

  Nyhed!

  Aphrodite Hills

  Nyhed!

  Aphrodite Hills

  Bekvemt, luksuriøst og smukt. På en bakke med udsigt over havet, ligger femstjernede Sensatori Resort Aphrodite Hills med pools, spa, restauranter og en golfbane.

 • Pafos
  Pafos
  Pafos

  Pafos

  En lille by, hvor du kan kombinere badning med golf, besøg i markedshallen og antik ,kultur. Vi har hoteller af høj klasse til både par, venner og familier.

 • Nissi Beach

  Nyhed!

  Nissi Beach

  Nyhed!

  Nissi Beach

  Nyhed!

  Nissi Beach

  Er ofte med på toplister over verdens bedste strande. Her tilbyder vi flere gode hoteller, et af dem har Cyperns største poolområde.

 • Larnaca
  Larnaca
  Larnaca

  Larnaca

  Charmerende cypriotisk by og elegant badeby med en palmefyldt strandpromenade, gode shoppingmuligheder og mange førsteklasses restauranter.

Til toppen af siden