Star Tours Cypern

Rejser til Cypern

Vores rejser til Cypern bringer dig til en af Middelhavets mest solsikre øer, med både sandstrande og turkist vand. Her findes Europas reneste badevand ifølge EU's årlige rapport. Med Star Tour vælger du mellem øens bedste rejsemål og masser af hoteller med strandbeliggenhed. Læs mere

Vores rejser til Cypern bringer dig til en af Middelhavets mest solsikre øer, med både sandstrande og turkist vand. Her findes Europas reneste badevand ifølge EU's årlige rapport. Med Star Tour vælger du mellem øens bedste rejsemål og masser af hoteller med strandbeliggenhed.

Du flyver direkte til Larnaca på sydskysten, og kan også vælge at bo i Ayia NapaFig Tree Bay, Limassol eller Pafos.

Årets nyhed er Nissi Beach, der ofte er med på toplister over verdens bedste strande. Og Aphrodite Hills med vores femstjernede Sensatori-hotel på en bakke med en fantastisk udsigt over Middelhavet.

Blandt hotellerne finder du to Blue Village  direkte ved stranden, med børneklubber, store pools og træningsmuligheder. Og tre Blue Couples-hoteller, der er designet til voksne, der rejser uden børn. Vi har også en række andre moderne hoteller ved strandene, de fleste med fitness, spa og poolområder til både aktiviteter og ren afslapning.

Cypern har masser at byde på, uanset om du drømmer om bådudflugter, dykning, kulturhistorie, mountainbiking, naturvandringer, forlystelsesliv, vingårdsbesøg, eller restauranter med trækulsgrillede specialiteter.

Du kan også opleve det ægte Cypern ved at kombinere din sol- og badeferie med en TEMA-rejse. Velkommen!

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Cypern