Star Tours Cypern

Rejser til Cypern

Vores rejser til Cypern bringer dig til en af Middelhavets mest solsikre øer, der desuden kan prale med Europas reneste badevand ifølge EU's årlige rapport. Læs mere

Vores rejser til Cypern bringer dig til en af Middelhavets mest solsikre øer, der desuden kan prale med Europas reneste badevand ifølge EU's årlige rapport.

Med Star Tour vælger du mellem øens bedste rejsemål og hoteller. Blandt andet har vi vores Blue Village med børneklubber, store pools og den bedste beliggenhed direkte ved strandene.

Cypern har masser at byde på, uanset om du drømmer om bådudflugter, dykning, kulturhistorie, mountainbiking, naturvandringer, forlystelsesliv, vingårdsbesøg, eller restauranter med trækulsgrillede specialiteter.

Du kan også opleve det ægte Cypern ved at kombinere din sol- og badeferie med en TEMA-rejse. Velkommen!

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

Star Tours Cypern

 • Fig Tree Bay

  Fig Tree Bay

  Flere fine sandstrande og et godt udvalg af shopping, restauranter og vandsport. Vores to Blue Village-hoteller med Bamseklub, har den bedste strandbeliggenhed i hver sin ende af rejsemålet.

 • Larnaca

  Larnaca

  Charmerende cypriotisk by og elegant badeby med en palmefyldt strandpromenade, gode shoppingmuligheder og mange førsteklasses restauranter.

 • Limassol

  Limassol

  Charmerende badeby midt på Cyperns solsikre sydkyst. Her er shopping, kulturhistorie, fine strande og gode udflugtsmuligheder.

 • Pafos

  Pafos

  En lille by, hvor du kan kombinere badning og afslapning med golfrunder og besøg i markedshallen og ved antikke kulturminder. Vi har hoteller til både par, venner og familier.