Star Tours Fig Tree Bay

Rejser til Fig Tree Bay

I Fig Tree Bay og Pernera-området et par kilometer derfra, er der en skøn blanding af lavvandede sandstrande, fortovsrestauranter, småbutikker og hoteller, hvor du har alt inden for bekvem afstand. Her kan du vælge blandt to af vores bedste familiehoteller, luksus- eller småhoteller, hvor ejerne står for alt fra indcheckning til morgenmadsservering. Læs mere

I Fig Tree Bay og Pernera-området et par kilometer derfra, er der en skøn blanding af lavvandede sandstrande, fortovsrestauranter, småbutikker og hoteller, hvor du har alt inden for bekvem afstand. Her kan du vælge blandt to af vores bedste familiehoteller, luksus- eller småhoteller, hvor ejerne står for alt fra indcheckning til morgenmadsservering.

Både Fig Tree Bay og Pernera ligger langs en kyststrækning med flere små byer, omkranset af bugter med børnevenlige sandstrande, krystalklart vand og et afslappet tempo. Det hele omgivet af parasoller, taverner og frodig vegetation. Langs hovedgaden i Fig Tree Bay er der mange restauranter med international mad, nogle cypriotiske taverner, cafeer, musikpub'er og butikker.

To Blue Village med fokus på familier
En fin strandpromenade forbinder Fig Tree Bay med Perneraområdet nogle kilometer borte. Her er der endnu flere strande i små bugter. Ønsker du aktiviteter, børneklubber, underholdning, store poolområder og strandbeliggenhed, skal du se nærmere på vores Blue Village-hoteller.

 

I voksent selskab
Blandt vores hoteller i Fig Tree Bay er der selvfølgelig også hoteller med voksenfokus. Rejser I uden børn, kan vi anbefale Blue Couples Atlantica Sea Breeze Hotel i Pernera-området. Hotellet ligger ved havet og har detaljer til dem, der virkelig vil slappe af. Vælger du et hotel i kategorien Tæt på det meste, er du sikker på at bo med den bedste beliggenhed. 

Udflugtstips

  • Bytur til Larnaca med seværdigheder og shopping
  • Blandt vilde æsler på halvøen Karpasia
  • Snorkeltur i krystalklart vand

Udforsk øen med en udlejningsbil
Vil du hellere udforske øen på egen hånd, giver guiderne gerne tips til ture. På vejen mod Pafos kan du for eksempel standse ved havklipperne Petra tou Romiou, hvor myten hævder, at kærlighedens gudinde Afrodite blev født op af havet. Du kan gøre det nemt for dig selv ved at forudbestille en udlejningsbil allerede hjemmefra.

Rundrejse med TEMA
Vil du rigtig tæt på naturen, kan du kombinere solferien med TEMAs rejse Cyperns bedste – med vin og verdensarv. I selskab med en rejseleder vandrer du i de grønne Troodosbjerge, prøvesmager vin og lærer lidt om cypriotisk madlavning.

Vis mindre

Beregnet flyvetid:

Cirka 4 timer 5 min. Flyvetid beregnet fra København.

Transfer:

  Vis mere

 

Bestil transferbus eller bestil din egen taxi, der kører dig direkte til hotellet.

Bestil transferbus til hotellet
Cirka 1 time med bus fra Larnacas lufthavn til første hotelstop i Fig Tree Bay.
Bussen standser ofte ved flere hoteller, og transfertiden kan derfor variere. Guider venter i lufthavnen og viser dig til den rigtige bus.

Bestil din egen taxi direkte til hotellet
Bestil en taxi til 1-4 personer (inklusive børn under 2 år), der kører dig direkte til hotellet fra lufthavnen. Guider viser dig hen til taxien. Information om rejsetid til hvert hotel kan ikke oplyses. Barnestol i taxier er ikke normalt, og kan ikke bestilles

Vis mindre

Toplister & anbefalinger