Fig Tree Bay

Både Fig Tree Bay og Pernera ligger langs en kyststrækning med flere små byer, omkranset af bugter med børnevenlige sandstrande, krystalklart vand og et afslappet tempo. Familieferien får ekstra meget indhold på vores koncepthoteller Blue Village Family Life og Blue Star. På børnefrie Sensimar er der stille og roligt. Læs mere

Både Fig Tree Bay og Pernera ligger langs en kyststrækning med flere små byer, omkranset af bugter med børnevenlige sandstrande, krystalklart vand og et afslappet tempo. Familieferien får ekstra meget indhold på vores koncepthoteller Blue Village Family Life og Blue Star. På børnefrie Sensimar er der stille og roligt.

Hele Fig Tree Bay-kysten er omgivet af parasoller, taverner og frodig vegetation. Langs hovedgaden i Fig Tree Bay er der mange restauranter med international mad, nogle cypriotiske taverner, cafeer, musikpub'er og butikker.

Pernera
En fin strandpromenade forbinder Fig Tree Bay med Perneraområdet nogle kilometer borte. Her er der endnu flere strande i små bugter. Der er en hel del restauranter og nogle sportsbarer at vælge mellem.

Familieferie ved stranden

  • Blue Village Family Life Nausicaa Beach, nyrenoveret med gratis børneklubber, træningsaktiviteter og en skøn beliggenhed på en odde.
  • Blue Star Althea Beach med minidisco, træningstips og en hyggelig vin- og kaffebar.
  • Althea Village, egen villa for familier på op til 8 personer, hvor der også er adgang til faciliteter på Blue Star Althea Beach.

Hoteller til voksne

  • Sensimar Sea Breeze by Atlantica, direkte ved havet i Pernera, byder på virkelig afslapning. For eksempel er her All Inclusive af den bedste slags
  • Vrissaki Beach, god beliggenhed nær både strand og byliv i Fig Tree Bay

Udflugtstips

  • Bytur til Larnaca med seværdigheder og shopping
  • Se vilde æsler på halvøen Karpasia
  • Snorkeltur i krystalklart vand

Bestil udflugterne hjemmefra, så er du sikker på at få plads.

Udforsk øen med en udlejningsbil
Vil du hellere udforske øen på egen hånd, giver guiderne gerne tips til ture. På vejen mod Pafos kan du for eksempel standse ved havklipperne Petra tou Romiou, hvor myten hævder, at kærlighedens gudinde Afrodite blev født op af havet. Du kan gøre det nemt for dig selv ved at forudbestille en udlejningsbil allerede hjemmefra. Du kan også kombinere din sol- og badeferie med TEMAs bilrundrejse på Cypern – en uge på egen hånd med bil og forhåndsreserverede hoteller.

Vis mindre