Rejser til Fig Tree Bay

Fig Tree Bay er en skøn blanding af lavvandede sandstrande, fortovsrestauranter, småbutikker og hoteller, hvor du har alt inden for bekvem afstand. Her kan du vælge blandt to af vores bedste familiehoteller, luksus- eller småhoteller, hvor ejerne står for alt fra indcheckning til morgenmadsservering. Læs mere

Fig Tree Bay er en skøn blanding af lavvandede sandstrande, fortovsrestauranter, småbutikker og hoteller, hvor du har alt inden for bekvem afstand. Her kan du vælge blandt to af vores bedste familiehoteller, luksus- eller småhoteller, hvor ejerne står for alt fra indcheckning til morgenmadsservering.

Fig Tree Bay ligger ved børnevenlige sandstrande med krystalklart vand og et afslappet tempo. Det hele omgivet af parasoller, taverner og frodig vegetation. Langs hovedgaden er der mange restauranter med cypriotiske specialiteter, cafeer, musikpub'er og butikker.

To Blue Village med fokus på familier
En fin strandpromenade forbinder Fig Tree Bay med Perneraområdet nogle kilometer borte. Her er der endnu flere strande, beliggende i små bugter. Ønsker du aktiviteter, børneklubber, guideservice og underholdning nær stranden, anbefaler vi et af vores to Blue Village-hoteller.

 


 

På egen hånd og på udflugt
Der er meget at foretage sig i nærheden af Fig Tree Bay. Børnene elsker Ocean Aquarium med tropiske fisk, småhajer og pingviner. Byen Paralimni, med flere lokale cypriotiske restauranter, ligger på tilpas afstand til en cykeludflugt. Du kan også tage med på en udflugt til Troodosbjergene, en tur på havet eller til søndagsmarked i Livadia. Læs mere under fanebaldet Udflugter i billedeet herover.

Udforsk øen med en udlejningsbil
Vil du hellere udforske øen på egen hånd, giver guiderne gerne tips til ture. På vejen mod Pafos kan du for eksempel standse ved havklipperne Petra tou Romiou, hvor myten hævder, at kærlighedens gudinde Afrodite blev født op af havet. Du kan gøre det nemt for dig selv ved at forudbestille en udlejningsbil allerede hjemmefra.

Rundrejse med TEMA
Vil du rigtig tæt på naturen, kan du kombinere solferien med TEMAs rejse Cyperns bedste – med vin og verdensarv. I selskab med en rejseleder vandrer du i de grønne Troodosbjerge, prøvesmager vin og lærer lidt om cypriotisk madlavning.

Vis mindre
Beregnet flyvetid: Cirka 4 timer 5 min. Flyvetid beregnet fra København.
Transfer: Fra lufthavnen til første hotelstop er der ca. 1 time. Vis mere

Fra lufthavnen til første hotelstop er der ca. 1 time.

Bustransfer er et tilvalg, der kan bestilles hjemmefra mod betaling. Guiderne møder dig ved lufthavnen, men følger ikke med i bussen.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger

  • Sommer 2014
  • Sommer 15

  Nausicaa Beach SSSS

  Rummelige lejligheder, der passer til hele familien
 • Familievenligt

  • Sommer 2014

  Jacaranda SSS

  Vælg All Inclusive til en bekvem ferie
 • Tæt på det meste

  • Sommer 2014
  • Sommer 15

  Sunrise Beach SSSS

  En klassiker ved stranden med en central beliggenhed