Sunny Beach

Sunny Beach er et stort og moderne rejsemål til både familier, par og unge mennesker. Her er en lang, fin sandstrand, restauranter, barer og klubber. Det lave prisniveau gælder både shopping og restaurantbesøg. Du kan vælge mellem en snes hotellet, lige fra Blue Star med aktiviteter til kategorier som Lille & hyggeligt og De Luxe. Læs mere

Sunny Beach er et stort og moderne rejsemål til både familier, par og unge mennesker. Her er en lang, fin sandstrand, restauranter, barer og klubber. Det lave prisniveau gælder både shopping og restaurantbesøg. Du kan vælge mellem en snes hotellet, lige fra Blue Star med aktiviteter til kategorier som Lille & hyggeligt og De Luxe.

Shopping- og forlystelseslivet er hektisk i højsæsonen. Men takket være den lavvandede strand, frodigheden og de mange legepladser med hoppeborge passer Sunny Beach også til familier med børn. Uanset hvor du vælger at bo, får du meget for pengene.

Lang strand
Sandstranden i Sunny Beach strækker sig seks kilometer langs Sortehavet. Den brede strand er fyldt med parasoller, sælgere, strandcafeer og vandsport. Nye beach clubs med musik og bløde loungesofaer er også poppet op langs det populære strandstrøg.

Billig shopping
De fleste butikker ligger ved strandpromenaden og i gågaden "Flower Street". I nærheden ligger shoppingcentret Royal Beach Mall med 140 butikker, der sælger mærkevaretøj m.m.Der er også et bazarområde, der har åbent til sent om aftenen. Prisniveauet er generelt lavere end i andre europæiske ferielande.

Restauranter og forlystelser
Du kan vælge mellem alt fra romantiske restauranter til f.eks. tex mex-buffeter, sushi og bulgarsk husmandskost. Og endnu senere kan de partylystne vælge mellem engelske pub'er, sportsbarer med storskærms-tv, musikbarer, casinoer og natklubber.

Anbefalede hoteller

  • Blue Star Majestic Beach, et af vores top-5-Blue Star-hoteller ifølge vores gæster, med spa, flere restauranter og gigantisk poolområde. Sjove børneaktiviteter og træningstips indgår.
  • RIU Helios, All Inclusive-hotel nær stranden med aktiviteter og underholdning.
  • Grand Victoria med flere pools og værelser for op til fem personer, i kategorien Tæt på det meste
  • Desuden findes håndplukkede hoteller i kategorierne Familievenligt, Lille & hyggeligt, Spa-hoteller og De Luxe

Middelalderlige Nessebar
Blot fem kilometer fra Sunny Beach ligger middelalderbyen Nessebar med historiske bygninger, smalle brostensstræder og hyggelige restauranter. Du kan gå dertil, eller tage lokalbussen eller minitoget fra Sunny Beach.

Spændende udflugter

  • Sejltur med katamaran.
  • Fuld fart og kilden i maven i nogle af vandparkerne i Sunny Beach eller Nessebar
  • 2-dages udflugt til Istanbul.
  • Vinsmagning i vindistriktet Pomorie.
  • Shopping og kultur i storbyen Burgas.

 

 

Vis mindre