Star Tours Obzor

Rejser til Obzor

Obzor ligger midt på Bulgariens riviera ved Sortehavet. Her er en hyggelig atmosfære og en 10 km lang sandstrand. Her er masser af restauranter og småbutikker. Du kan vælge mellem flere af Obzors mest komplette All Inclusive-hoteller. Læs mere

Obzor ligger midt på Bulgariens riviera ved Sortehavet. Her er en hyggelig atmosfære og en 10 km lang sandstrand. Her er masser af restauranter og småbutikker. Du kan vælge mellem flere af Obzors mest komplette All Inclusive-hoteller.

Flere og flere opdager Obzor. I højsæsonen i juli og august er folkelivet ganske livligt, med udeserveringer, vandsport, barer og et par diskoteker. Alligevel er stemningen ganske rolig, og i foråret og sensommeren er der stadig stille og roligt.

Kilometerlang sandstrand
Stranden i Obzor er en af kystens bedste. Nærmest strandpromenaden dominerer turisterne, men lidt oppe i byen fornemmer du, at Obzor er en levende by, hvor et par tusinde fastboende lever deres dagligdag blandt bagerier, værksteder og lokale cafeer.

All Inclusive-hoteller ved stranden

  • SuneoClub Helios Beach, prisbilligt familiehotel med aktiviteter og All Inclusive
  • RIU Helios Bay i kategorien All Inclusive Beach, med havudsigt fra værelserne.

 Udflugtstips

  • Vandparken i Sunny Beach
  • Den hvide by Balchik og storbyen Varna
  • Middelalderbyen Nessebar med bådtur og rundvandring
  • Bybesøg i Erketch med lokal mad og tur i æseltrukken vogn

 

Vis mindre

Beregnet flyvetid:

2 timer og 50 minutters flyvetid fra Kastrup5.

Transfer:

Bestil bustransfer eller bestil taxi, der kører direkte til hotellet. Vis mere

Bestil bustransfer eller bestil taxi, der kører direkte til hotellet.

Transferbus til hotellet
Cirka 1 time 30 minutter med bus fra lufthavnen i Burgas til første hotelstop i Obzor. Bussen standser ofte ved flere hoteller, og transfertiden kan derfor variere. 

Egen taxi til hotellet
Bestil din egen taxi til 1-3 personer (inklusive børn under 2 år), der kører dig direkte fra lufthavnen til hotellet. Information om rejsetid til de enkelte hoteller kan ikke oplyses. Barnestol i taxien kan ikke bestilles.

Vis mindre