Kontakt os

Ring til os på telefon 70 10 10 50.

Vi har i øjeblikket travlt på telefonerne. Har du service spørgsmål kan vi derfor anbefale dig at søge svar på dit spørgsmål i vores FAQ.

Har du spørgsmål vedrørende dit hotel kan du søge på hotellets navn i vores søgefelt øverst på siden og finde svar på de fleste spørgsmål under fanebladet ”Hotelfakta” og ”Oversigt”.

Du er naturligvis velkommen til at ringe, men vi skal gøre opmærksom på at ekstra ventetid kan forekomme.

Normal åbningstider
Mandag-torsdag Kl. 8-21
Fredag Kl. 8-18
Lørdag Kl. 9-16
Søndag Kl. 10-17
Helligdage Kl. 10-15

Hvornår har vi travlt på telefonen?

Vi har altid tid til at svare på dine spørgsmål, men på visse tidspunkter af dagen får vi flere opkald, end på andre tidspunkter. Vil du derfor undgå ventetid, kan det være praktisk at se nedenstående skema.

 

 

 

 

 

 

 

Vores butikker har andre åbningstider. Læs mere her


Bestillingstillæg

Ved bestilling pr. telefon, samt i vores butikker gør vi opmærksom på at der tages et bestillings tillæg på 150 kr. for bestilling af rejse. Du kan selvfølgelig altid ringe til os, eller kigge forbi, for hjælp og vejledning fra vores dygtige rejsekonsulenter, helt uden beregning.

Valgfri service på engelsk/skandinavisk

Star Tour er en del af en stor nordisk organisation, og derfor tilbyder vi som noget nyt, at man ved telefonisk kontakt, valgfrit kan blive tilbudt at vælge service på engelsk/skandinavisk. Skulle vi have meget travlt på vores telefonlinjer, vil man efter et stykke tids venten, få denne valgmulighed. 

Samtidig ved vi godt, at dansk service betyder meget for vores kunder, så ovenstående skal kun ses som et tilbud. De skandinaviske personer, som man vil kunne få i røret, har ligesom hos os i Star Tour, mange års erfaring hos henholdsvis, Fritidsresor, Finnmatkat og Star Tour Norge.

Grupperejser

Star Tours gruppeafdeling kan arrangere rejsen efter jeres ønsker. I tæt dialog med jer foreslår vi rejsemål, håndterer alt indenfor transport og hotelindkvartering og hjælper til med at lave et indholdsrigt program. Alle Star Tours rejsemål ligger for jeres fødder - fra Middelhavets solrige øer til de mest eksotiske rejsemål.

Læs mere her

TEMA Rejser

Hvis du har spørgsmål til TEMA's rundrejser så ring 70 10 03 99
Læs mere om TEMA Rejser her

Facebook

Vores facebook-team og en masse andre rejseglade sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Mød os på facebook »