Nyheder

Nyheder

To helt nye hotelkoncepter

Vi lancerer også den kommende sommer 2 nye hotelkoncepter.

Suneo Club, som er prisbillige All Inclusive hoteller med god underholding, til familien som ønsker at have styr på budgettet
Og Scene, som henvender sig til par eller venner uden børn - her bor man centralt og kan nyde lidt loungemusik ved poolen, på et af vore populære rejsemål.

Læs mere her »


Nyt Blue Village på Kos

Nu åbner vi for endnu et af vores populære Blue Village hoteller - denne gang på den græske ø Kos. Blue Village Atlantica Club Marmari Beach ligger i Marmari. Lige foran hotellet ligger den brede sandstrand, og i den store have er der tre pools. All Inclusive indgår i rejsens pris.

Læs mere her »


Naturparadist Madeira er tilbage

Star Tour relancerer Madeira som et længe ønsket supplement til rejsemulighederne i vintersæsonen. Øen har skiftet ham uden at miste sin charme, og henvender sig først og fremmest til par og aktive rejsende.

Madeiras unikke natur kombineret med den smukke og renoverede hovedby, Funchal, tiltrækker primært voksne, der vil have høj standard på hoteller, mad og drikke, og dem der ønsker at vandre og bevæge sig i naturen, når holder ferie – alt sammen i et mildt og behageligt klima. På den måde er Madeira et perfekt supplement til de eksisterende vinterrejsemål. Fra februar flyver vi hver uge, direkte fra København til Madeira.

Læs mere her »


Kos i nye, fine klæder

Star Tour præsenterer den græske ø, Kos direkte fra Aalborg Lufthavn til sommer. Kos har skruet op for den høje kvalitet, det lækre og eksklusive og ned for party-imaget, og Star Tours hotelprogram spænder helt fra hoteller til den aktive børnefamilie, parret, der ønsker høj komfort og fred, den legesyge familie, til flere all inklusive muligheder direkte på stranden.

Vores udbud på Kos er nok et af de bredeste, vi har. Her er simpelthen alle muligheder! Kos har gennemgået en god udvikling og renovering, uden at miste sin græske charme, og i dag kan den bryste sig af, at have hoteller for enhver smag og behov, f.eks. har vi tre forskellige koncepthoteller til børnefamilier på Kos, nemlig Blue Village, Magic Life for de aktive og Holiday Village for de legesyge.

Læs mere her »


Direkte charter fra København til Dubai

Dubai byder på masser af sol, fantastiske strande, en spektakulær arkitektur og ubegrænsede shoppingmuligheder.Med os kan du vælge mellem håndplukkede hoteller i Downtown Dubai, i den rolige hotelbydel Bur Dubai eller nær strandene i den fashionable badeby Dubai Jumeirah Beach. Du kan også bo ved strandene i nogle af naboemiraterne Sharjah, Abu Dhabi, Fujairah eller Ras al Khaimah. Vil du have en rigtig kontrastrig rejse, anbefaler vi en af vinterens nyheder - Indien og de Forenede Arabiske Emirater i kombination. Så forener du en uges afslapning med sol og badning i indiske Kerala med en uge på valgfrit rejsemål i de spændende Arabiske Emirater.

Læs mere om Dubai her »


Star Tour inversterer i egne fly

Vi flytter det kendte røde smil ind i Billund til vinter, når vores eget flyselskab, TUI fly Nordic får fast base i Billund. Det fejrer vi med 8.000 billige rejser, i perioden november til januar. Her er der kr. 500,- i rabat på alle rejser - på udvalgte hoteller fordobler vi rabatten til kr. 1.000,-.
Vi flyver fra Billund til: Gran Canaria, Lanzarote, Tenerife, Hurghada,
Sharm el Sheikh, Phuket samt Sal og nyheden Boavista på Kap Verde.

Læs mere her »


Nyt BlueCouples hotel på Gran Canaria

Blue Couples IFA Beach, der ligger direkte ved den herlige sandstrand i San Agustin, er et nyrenoveret hotel for et voksent publikum. Mellem stranden og hotelhaven ligger strandpromenaden, der fører hele vejen til Playa del Ingles.

Læs mere om hotellet her »


Ekstrafly i efterårsferien

Vi har indsat 4 ekstra fly i den populære efterårsferie, og med 2000 ekstra pladser er der god plads til alle.Lige nu giver vi kr. 1.500,- i rabat per bestilling på udvalgte hoteller, til de 500 første bestillinger! Skal I bo ekstra godt, så vælg et af vores BlueVillage-hoteller. Hotellerne lligger altid ved stranden og I kan tilkøbe All Inclusive. Vi giver 50% i børnerabat, og børn under 12 år spiser og drikker gratis.

Læs mere om efterårsferien her »


Flyv fra Billund og København til Gazipasa

Mange ”stamkunder” til Tyrkiet bliver glade for at høre, der nu er mulighed for at flyve direkte fra København og Billund til den lille tyrkiske lufthavn, Gazapasa til sommer. Det forkorter nemlig transfertiden fra lufthavn til hoteller i Alanya med mindst en time. Omkring 25.000 danskere kommer til at benytte den nye lufthavn i år. Der er mange af vores kunder, som rejser til Tyrkiet år efter år, og de har efterspurgt denne lufthavn. Nu får de den, og vi flyver hver søndag med danske JetTime fra både Billund og København til sommer. Det vil skabe glæde, er jeg sikker på, siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour. 

Læs mere om Alanya her »


Nyt Blue Village Exotic i Mexico

På familievenlige Blue Village Exotic Gran Bahia Príncipe Akumal & Coba, med All Inclusive, er der værelser, hvor der kan bo op til 8 personer. Her findes alt fra babylounge og Bamseklub til teenagernes The Hangout. Og som voksen, kan du for eksempel spille golf, gå i spa, træne i fitnesslokalet eller spille tennis. Hotellet ligger ved en idyllisk, bred sandstrand syd for Akumal, og består af to forskellige hoteldele med fælles faciliteter og aktiviteter. Området er stort men finurligt opdelt i forskellige sektioner, så man får følelsen af, at hotellet er mindre end det er.

Læs mere her »


Flyv med Boeing 787 Dreamliner til Caribien

Star Tour bliver den første charterarrangør i Norden, der tilbyder kunderne at flyve på ferie i det helt nye superfly, Boeing 787 Dreamliner. Fra næste vinter 2013/14 får Star Tour sin første Dreamliner, der skal flyve kunder fra København til Caribien - Den Dominikanske Republik med premiere den 14.12.13, og det er blot starten på en forrygende stor og langsigtet investering i verdens mest moderne og brændstofbesparende fly, der vil forbedre flyoplevelse markant for passagererne.

Læs mere her »


Flyv direkte til eksotiske Barbados

Strande man plejer at se i reklamefilm, snorkling blandt havskildpadder og en smule caribisk flair. Det har gjort Barbados til en af Caribiens mest populære øer. Vi flyver dig dertil på kun 10 timer med direkte fly fra Danmark. Du kan vælge mellem hoteller i kategorier fra Billigt men godt til De Luxe. Du kan allerede nu bestille nogle af de mest populære hoteller. Velkommen til en prisbillig og bekvem caribisk drømmeferie.

Læs mere her »


Ferie for den aktive familie

Magic Life er for dig som elsker leg, konkurrencer, træning og muligheden for at møde nye mennesker. Fra morgen til aften kan du give dig i kast med vandsport, aerobicshold, flere restauranter, underholdning og meget andet. I princippet indgår det hele i prisen. Selvom aktivitetsudbudet er stort, er der ikke langt til at dase i en solstol ved poolen eller stranden. Magic Life-hotellerne ligger altid ved stranden.

Læs mere her »


Kos er tilbage

Kos gør come back med et nedtonet forlystelsesliv, skønne loungebarer og moderne hoteller, der giver dig meget for pengene. Den oprindelige charme er bevaret med små byer og taverner. Blandt vores hoteller finder du nemt det du søger, uanset om du er ude efter familiehygge eller et sobert miljø for voksne. De, der har lyst, kan kombinere Kos med den dejlige naboø Kalymnos.

Læs mere her »


Direkte fra Billund til Menorca

Til sommer kan du flyve direkte fra Billund til billedsmukke Menorca. Menorca kan ikke blot prale med hundredvis af turkise badevige. Den grønne ø ligger også i top, når det gælder miljøfokus. Star Tour har hoteller til både den solhungrende familie, naturelskere og dem, der holder af at cykle, vandre eller snorkle.

Læs mere her »


Nyt Blue Village på Samos

Doryssa Seaside Resort er et af Samos absolut bedste hoteller, og ligger direkte ved stranden udenfor Pythagorion. Her er noget for hele familien med poolområde ud mod stranden, underholdning, børneklubber og skønne buffeter. Vi er stolte over at kunne præsentere hotellet som et af vores Blue Village-hoteller.

Læs mere her »


Nyt Blue Couples i Side

Når du rejser som par eller med venner, er vores nybyggede Blue Couples Barut Andiz det bedste valg i Side. Hotellet henvender sig til voksne og har et moderne design, en rolig atmosfære og faciliteter som spa og fitness. Perfekt beliggende lige ved stranden, og med både restauranter, barer og shopping nær hotellet.

Læs mere her »